INLOCUIRE GEAM TERMOPAN

Un geam izolant este alcătuit din cel puțin două bucăți de sticlă lipite perimetal prin intermediul unui distanțier izolant ( format dintr-o bagheta de aluminiu si sigilanti de tip membrana cauciucata ), care separă cele două geamuri de sticlă și etanșează spațiul dintre ele.

Distanța dintre ele poate fi umplută cu un agent deshidratant care absoarbe umezeala. Rezultatul este un geam cu caracteristici de izolare termica deosebite, care poate fi intalnit sub diverse calitati

INLOCUIRE GARNITURA TERMOPANE

Garnitura etansare Balon, de bataie (toc si cercevea), pentru usi si ferestre din ALUMINIU cu geam termopan.
Se monteaza pe tocul usii sau ferestrei si pe interiorul cercevelei (canat).

Inlocuire Garnitura Termopane (Pentru toate tipurile)

Montaj Glafuri exterioare aluminiu

Glafurile pot fi confectionate din tabla de aluminiu sau fier, PVC, beton sau piatra naturala (marmura, granit etc.).

Aceste glafuri sunt alese in functie de tamplaria ferestrei si/sau designul exterior al casei.

 

Montaj Glafuri interior (PVC)

Glafurile de interior sunt deosebit de durabile, fiind realizate din PVC, placa avand o structura celulara ce ii confera o mare rezistenta. Calitatea deosebita a suprafetei glafului face ca acesta sa isi pastreze aspectul initial o perioada foarte lunga, in conditii de utilizare intensive.

Glafurile constituie elemente perfecte de decor si protectie, adresandu-se tuturor tipurilor de ferestre (glafuri interior PVC).

Calarea sticlei termopan

In cele mai multe cazuri ferestrele batante sau oscilobatante isi pierd unghiul de 90 de grade din colturi.

El poate fi restabilit printr-un procedeu numit calare sticla termopan, prin care, cu ajutorul calelor distantier se refac distantele din interiorul ramei termopan in plan cu sticla termopan.

Reparatii Rulouri Exterioare

Realizam reparatii rulouri exterioare din aluminiu, si rulouri exterioare din PVC.

Asiguram reparatiile pentru rulouri exterioare actionate electric cu motor, intrerupator sau telecomanda.

Inlocuire Feronerie Defecta

Feroneria termopan este una din piesele cele mai importante ce intra in compozitia ferestrelor si usilor termopan, ea asigurand buna functionare a acestor sisteme de termoizolatie.

O feronerie defecta sau dereglata influenteaza in mod direct capacitatea de termoizolare a ferestrelor si usilor termopan

Alpinism Utilitar Bucuresti

Va oferim consultanta in acest domeniu si va pune la dispozitie solutii moderne de abordare a proiectelor cu ajutorul tehnicilor de alpinism utilitar.

Alpinism Utilitar Bucuresti Montaj afise, mesh-uri, autocolante, litere spatiale volumetrice Decopertat fatade exterioare Montaj casete si #reclame luminoase,#bannere

Cladiri Rezidentiale si Birouri

Servicii de mentenanta a geamurilor cu tamplarie PVC sau aluminiu pentru cladiri rezidentiale si de birouri.

Oferim servicii complete de reparatii si schimb feronerie, kit complet sau piese, inlocuire sticla sau diferite reglaje pentru a aduce tamplaria in parametrii normali.

Jaluzele orizontale aluminiu

Jaluzelele orizontale sunt deosebit de practice si usor de intretinut, oferind protectie impotriva caldurii si in acelasi timp permit reglarea fluxului de lumina prin orientarea suprafetei lamelelor.

Acestea sunt confectionate din aluminiu de cea mai buna calitate si se pot monta pe orice tip de rama de geam. Jaluzelele orizontale au doua dimensiuni: cu latimea lamelelor de 25 mm sau de 16 mm, într-o gama variata de culori.

Jaluzele verticale drepte

Jaluzelele verticale reprezintă o metodă foarte des utilizată de umbrire, și este folosită atât în spații comerciale cât și în locuințe rezidențiale.

Sunt extrem de versatile și se încadrează armonios în aproape orice locuință datorită unei palete foarte variate de culori și texturi.